Ordina benoemt Breedveld opnieuw tot CEO

Stépan Breedveld (1967) is opnieuw voor vier jaar benoemd tot ceo en voorzitter van de raad van bestuur van ict-dienstverlener Ordina. De herbenoeming gaat officieel per 11 mei 2015 in. Breedveld is sinds 1 september 2011 bij Ordina actief als ceo en voorzitter van de raad van bestuur. Onder zijn leiding werd de bedrijfsstructuur flink aangepakt. Ordina deelde de divisies opnieuw in en sneed in het aantal managementlagen.

De ondernemingsraad van Ordina steunt de herbenoeming van Breedveld. Ook de voorzitter van de raad van commissarissen, Johan van der Werf, staat achter de herbenoeming: 'De afgelopen periode is er een stevige basis gelegd voor een verdere verbetering van de marge en voor groei.'

Breedveld reageert: 'Ik kijk ernaar uit om, na het afronden van de herstructurering, Ordina te positioneren voor verdere groei en innovatie.'

Breedveld werkte voor zijn eerste benoeming bij Ordina onder meer voor The Boston Consulting Group (BCG). Daar adviseerde hij ruim vijftien jaar telecom-, ict- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Voor zijn benoeming bij Ordina werd hij onder andere door die dienstverlener ingehuurd als strategisch adviseur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-26T10:45:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.