Haselhoff helpt interim ICT’er aan opdrachten

Ict-recruitmentbureau Haselhoff komt in maart 2015 met een platform waarop het opdrachtgevers van interim ict-opdrachten en ict’ers samenbrengt. Met het platform, Haselhoff ICT Flex, speelt het bedrijf in op de flexibilisering van de inzet van ict-personeel.

De Haselhoff Groep signaleert een aantal trends die vragen om een nieuwe aanpak. Zo vestigen werknemers zich in toenemende mate als zzp’er, terwijl babyboomers de arbeidsmarkt binnenkort massaal verlaten. Ook volgen technologische ontwikkelingen zich sneller op dan voorheen. Door de veranderende wet- en regelgeving en de weer aantrekkende economie neemt volgens Haselhoff de vraag naar tijdelijk ict-personeel de komende periode fors toe.

Haselhoff anticipeert op deze trends met het platform Haselhoff ICT Flex, waarop ondernemingen hun tijdelijke ict-vacatures kunnen etaleren, waarna kandidaten direct kunnen reageren. Hierbij worden beide partijen begeleid door Haselhoff’s team van recruitment consultant,s die zelf in verschillende rollen in de ict-sector actief zijn geweest.

‘Door de snelle technologische veranderingen zoekt ict-talent steeds vaker naar nieuwe uitdagingen’, meent managing director Gerrit Jan Hondelink. ‘Anderzijds zien we steeds meer bedrijven die hun ict projectmatig inrichten, waarbij ze in een korte periode de juiste kennis en ervaring nodig hebben. Deze ontwikkelingen brengen we met Haselhoff ICT Flex samen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De zoveelste.....

Succes.

Waarin verschilt deze organisatie dan van andere clubjes die het zelfde doen ?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-16T09:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.