Etrias, Marqeting en Scribbr blijven over

Finalisten Beste Ondernemersteam 2015 bekend

Finale

De ondernemers achter de bedrijven Etrias, Marqeting en Scribbr zijn de drie finalisten van de Entrepreneur Team Award 2015 van TeamVenture. Deze teams wisten op aspecten als complementariteit, samenhang en teamprestaties de meeste indruk te maken op de jury. Vanaf nu kan het publiek stemmen op het team van hun keuze. Op 2 februari vindt de finale plaats en bepaalt de jury wie de eretitel ‘Beste ondernemersteam van het jaar’ ontvangt.

De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Peter van Meersbergen (managing partner InvestorMatch), Joris Hekelaar (‎senior principal coaching center of excellence Accenture) en Sander Hulsman (hoofdredacteur Computable). De jury koos de drie finalisten uit een lijst van tien genomineerden. De selectie vond plaats op basis van een uitgebreide vragenlijst die de teams zelf hebben ingevuld en telefonische interviews met zakenrelaties die de ondernemersteams goed kennen.

Voor de jury was het de uitdaging om de teams te selecteren die elkaar optimaal aanvullen en aanvoelen en daardoor innovaties, bovengemiddelde bedrijfsresultaten en een snelle groei weten te realiseren. De jury oordeelde dat de drie verkozen finalisten de beste mix van diversiteit en samenhang laten zien.

Publiek bepaalt mee

Nu de finalisten bekendgemaakt zijn, kan iedereen zijn eigen oordeel vellen over welk ondernemersteam de hoofdprijs verdient. Op de website van TeamVenture staan korte beschrijvingen van de drie ondernemersteams die de finale bereikt hebben. Zakelijke relaties, klanten, medeondernemers en andere enthousiastelingen kunnen via een online formulier hun stem uitbrengen. Op basis van de publiekstemmen en slotpresentaties door de drie teams zal de jury op de finaledag het winnende team kiezen.

De finale van de Entrepreneur Team Award vindt plaats op 2 februari tijdens de derde editie van Samen Sterker in Utrecht. Naast de finale en uitreiking van de award, delen andere ervaren teamondernemers hun ervaring en aanpak om samen een bedrijf succesvol te laten groeien. Voor ondernemers die nog op zoek zijn naar een zakenpartner vindt er ook een matchmaking-sessie plaats. Geïnteresseerden die de finale (gratis) willen bijwonen kunnen zich hiervoor aanmelden via de website van TeamVenture.

Kracht van ondernemersteams

De Entrepreneur Team Award is een initiatief van businessdatingsite TeamVenture en wordt ondersteund door partijen als Accenture, Computable, Rabobank (Utrecht) en Exact. Met deze verkiezing willen deze organisaties de kracht van ondernemersteams tonen en belonen. Ook hopen zij (aankomende) ondernemers aan te sporen om nieuwe, sterke ondernemersteams te vormen. Eerdere edities werden gewonnen door Vandebron en Admesy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-19T11:52:00.000Z Robin van Wees


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.