Gijsbert Geerders nieuwe directeur Scholten Awater

Gijsbert Geerders

Gijsbert Geerders is de nieuwe operationeel directeur van Scholten Awater. Hij volgt Jan Willem ter Steege op, die officieel per 1 maart 2016 de Nijmeegse hardwaredienstverlener verlaat. Geerders werkte al 3,5 jaar als changemanager bij het bedrijf. Hij krijgt in zijn nieuwe functie de volledige verantwoordelijkheid over het operationele beleid van Scholten Awater.

Naast Geerders bestaat de directie van Scholten Awater nog uit commercieel directeur Luuk Slaats en financieel directeur Jelmer van den Beld.

Slaats is blij met de benoeming: Doordat Gijsbert de organisatie al goed kent, zijn wij in staat om de snelheid te houden in de groeiambitie die Scholten Awater heeft.'

Daar waar de vertrekkende Ter Steege algemeen directeur was, krijgt Geerders nu de functie van operationeel directeur. Volgens commercieel directeur Slaats komt er geen algemeen directeur meer: 'we denken deze rol niet nodig te hebben. We gaan als directie en bestuur wat intensiever samenwerken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-04T17:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.