SA-directeur Ter Steege gaat naar Easy Systems

Dit artikel delen:
Scholten Awater

Jan Willem ter Steege

Na vier jaar als algemeen directeur aan het roer van Scholten Awater te hebben gestaan, heeft Jan Willem ter Steege besloten per 1 maart 2016 de Nijmeegse hardwaredienstverlener te verlaten. Hij gaat leidinggeven aan Easy Systems, een leverancier van workflowoplossingen uit Ede. De komende periode zegt Scholten Awater zich te beraden op de invulling van de functie van algemeen directeur.

Het bestuur van Saphin Investment Group, de houdstermaatschappij van Scholten Awater, betreurt het vertrek van Jan Willem ter Steege en is dankbaar voor de periode dat hij leiding heeft gegeven aan de organisatie. Onder zijn leiding groeide het bedrijf met bijna 50 procent in omzet.

Ter Steege: 'Ik heb altijd met veel plezier leiding gegeven aan Scholten Awater. De drive van collega’s om het steeds weer beter te willen doen dan de dag ervoor, vind ik zeer bijzonder. Het is dan ook met een dubbel gevoel dat ik afscheid neem.'

Ter Steege hecht er waarde aan te benadrukken dat zijn vertrek niets te maken heeft met de mislukte implementatie van het nieuwe erp-systeem van Unit4 bij Scholten Awater.

Easy Systems

Easy Systems biedt workflow-oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van financieel en document gedreven processen. Het bedrijf uit Ede is zusterbedrijf van documentmanagementspecialist iCreative.

Ter Steege zegt in een reactie kortgeleden het aanbod te hebben gekregen om leiding te geven aan dit softwarebedrijf; iets wat hij altijd heeft willen doen. 'Ik heb informatica gestudeerd en zelf ooit een softwarebedrijfje gehad. Een van mijn dromen was om ooit nog een groter softwarebedrijf te leiden. Easy Systems is een relatief jong bedrijf waar veel creatievelingen werken. Het bedrijf heeft de ambitie om flink te groeien en heeft daarvoor veelbelovende workflowoplossingen voor het middenbedrijf in huis.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-22T14:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.