IT Academy brengt nieuw college-concept

vergadering

De Groningse IT Academy introduceert de IT Academy colleges. Het betreft een serie lessen over de laatste trends op het gebied van online en ict voor ict-professionals, studenten en werkzoekenden in de it-branche in Noord-Nederland. Alle colleges zijn gratis toegankelijk en worden gevolgd door een netwerkborrel.

Hoogleraren en docenten van kennisinstellingen uit het noorden en experts uit de it-branche gaan de lessen verzorgen. De hoorcolleges gaan over het speelveld rond Agile, de mogelijkheden en onmogelijkheden van regelgeving rondom big data en de geschiedenis van data science en machine learning. It’ers kunnen de lessen volgen in december, januari en februari. Meer colleges zullen in de loop van 2017 bekendgemaakt worden.  

De IT Academy Noord-Nederland zet zich in voor een evenwichtige ict-arbeidsmarkt in het noorden van ons land door onderwijs, onderzoek en innovatie. Het is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Samenwerking Noord en het IBM Client Innovation Center. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

de geschiedenis van data science en machine learning..
en een serie lessen over de laatste trends.
Zelf houd ik de realiteit niet meer bij en ben de geschiedenis vergeten.
Wrom niet data learning en machine science ?
Zo had je ook dataprocesssing en telecommunicatie. Of was het nu datacommunicatie en teleprocessing ?

Maar savonds gelegenheid tot netwerken en comazuipen.
Gezellig.

Kom kom Dino, je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Het is gratis! Er zal toch geen adder onder het gras zitten? Maar het idee is leuk. En ze doen ook Agile. Wie niet? Groningen is een hele leuke stad met veel cafe's die lekker laat open zijn. Dat comazuipen zal we lukken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-06T09:26:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.