Vincent Wammes wordt DC Valley-baas

Vincent Wammes

Vincent Wammes gaat bij DC Valley aan de slag als managing director. Hij is sinds begin dit jaar als adviseur betrokken bij de organisatie en treedt per 1 juni in dienst. DC Valley bouwt een datacenter op bedrijventerrein BTA12, gelegen tussen Veenendaal en Ede.

DC Valley start in september dit jaar met de bouw van een datacenter dat in 2018 opgeleverd moet worden. Het gaat om een Tier III-datacenter van ruim 4200 vierkante meter, waarvan tweeduizend beschikbaar is voor it. Het gaat carrier-neutrale co-locatiediensten leveren. Het bedrijf heeft de ambitie om ‘de meest geavanceerde, toekomstbestendige datacenters in Europa te bouwen met open technologie’.

Het bedrijf komt per 1 juni onder leiding te staan van Wammes. Hij is sinds 1995 actief in de internet-, ict- en datacenterbranche. Zo heeft hij elf jaar gewerkt bij Interxion Nederland. Hij werd in 2005 aangesteld als accountmanager en groeide in twee jaar door tot salesmanager.

In 2012 werd hij lid van het Nederlandse managementteam. In 2016 verliet hij het bedrijf en vervulde hij rollen bij verschillende bedrijven. Sinds januari dit jaar is hij betrokken bij DC Valley als adviseur. 

Wammes: ‘De behoefte aan datacenterdiensten buiten de grote stedelijke gebieden groeit enorm. Met dit centraal in Nederland gesitueerde datacenter gaan we de regio versterken. Dat is aantrekkelijk voor ondernemers uit de regio, maar ook voor nationale en zelfs internationale bedrijven.’

Naast de aanstelling van Wammes als managing director, trekt DC Valley Deniz Arslan aan als commercieel manager. Hij is de afgelopen jaren werkzaam geweest in pr, marketing en sales als onder meer communicatieadviseur en commercieel manager. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T08:10:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.