Max Speur nieuwe algemeen directeur CCS

Dit artikel delen:

De raad van commissarissen van CCS (Combined Computer Services) heeft Max Speur per 1 oktober 2017 benoemd tot algemeen directeur van de leverancier van verzekeringssoftware. Jan Bakker is teruggetreden als ad interim ceo, maar blijft lid van het bestuur van CCS als operationeel en technisch directeur. Speur zal tevens worden benoemd als statutair directeur van de vennootschap.

Max Speur heeft meer dan 25 jaar ervaring in de it, telecom en financiële industrie. Hij heeft daarbij groei en verandering gerealiseerd bij diverse internationaal opererende bedrjven zoals Logica, IBM, EDS, HP en SunTec.  

Volgens Cees van den Heijkant, voorzitter van de raad van commissarissen van CCS, heeft Speur veel  internationale ervaring alsook een achtergrond als manager in de it-sector. 'Dat sluit naadloos aan bij de uitdagingen van CCS. Wij voorzien een versterking van de positie in Nederland als ook een groei van de internationale propositie met het nieuwe product Roundcube.'

Dertig jaar

Bij CCS werken 130 medewerkers. Het bedrijf uit Woerden is al dertig jaar actief als leverancier van software voor de verzekeringsmarkt (verzekeraars, (beurs)makelaars, serviceproviders en tussenpersonen).  

Afgelopen april verliet Pieter-Paul van Beek, toen nog ceo en mede-eigenaar van CCS, het bedrijf. Hij verkocht zijn aandelen aan aandeelhouder/investeerder Avedon Capital Partners. Van Beek bleef tot en met juni nog als adviseur aan om ad interim ceo Bakker te ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-02T11:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.