Mark Bottelier wordt directeur KZA

Mark Bottelier

Mark Bottelier is per 1 januari 2018 benoemd tot algemeen directeur bij KZA. Dat bedrijf uit Baarn test software en voert kwaliteitscontroles uit. Bottelier is sinds 2015 werkzaam bij het bedrijf als business unit manager. Hij rapporteert aan Joost Van Haarlem, eindverantwoordelijke van onder meer KZA.

KZA, opgericht in 1995, helpt klanten bij het opzetten en verbeteren van de testprocessen. Dit moet bijdragen aan een goed functionerende it en inzicht geven in de kwaliteit van it-oplossingen. Het is een bedrijfsonderdeel van moederorganisatie Total Specific Solutions (TSS).

Bij TSS is Joost Van Haarlem verantwoordelijk voor meerdere dochterondernemingen, waaronder KZA (oktober 2014) en Pink Roccade Ziekenhuizen (januari 2016). Dit in zijn rol als coach, waarin hij een aantal directeuren van TSS-dochterondernemingen aanstuurt.

Mark Bottelier kwam in 2015 in dienst bij KZA als business unit manager. Vanuit die rol was hij verantwoordelijk voor onder meer de bedrijfsstrategie, processen, verkoop, nieuwe klanten en de loopbaan van medewerkers en het werven van nieuwe collega’s. Nu is hij gepromoveerd tot managing director van het bedrijf. Vanuit die rol rapporteert hij aan Van Haarlem. De directeur heeft hiervoor managementfuncties bekleed bij Spir-it, Paphos Group en Sogeti.

KZA

Ronald Kasteel was tussen 2011 en 2014 algemeen directeur bij KZA. Hij maakte in maart 2014 de overstap naar Actuera, een softwareleverancier voor pensioenfondsen- en aanbieders van levensverzekeringen. Voormalig TSS-directeur Gerrit Oosterhof werd aangesteld als interim-directeur. Na een half jaar is Joost Van Haarlem benoemd tot algemeen directeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd :O)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-02T10:40:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.