Computable onderzoekt salaris in informatiemanagement

Computable gaat het salaris van professionals werkzaam in informatiemanagement onderzoeken. Dat doet het in samenwerking met Supply Value. De enquête kan tot en met 16 april ingevuld worden. De resultaten worden in de Computable Career Guide bekend gemaakt, een nieuwe jaargids die op 15 juni 2018 verschijnt. Deze Career Guide wordt uitgegeven in het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable.

Het functie- en salarisonderzoek voor het vakgebied informatiemanagement geeft inzicht in functiekenmerken en zoomt in op de arbeidsvoorwaarden per functie. Dit met het doel om het functielandschap binnen informatiemanagement in kaart te brengen.

In het onderzoek gaat er aandacht uit naar de vergelijking op het juiste functieniveau. De bevindingen maken inzichtelijk welke verschillende functietitels er allemaal zijn voor hun functie, of de arbeidsvoorwaarden matchen met andere professionals binnen dezelfde functie en wat de invloed van werkervaring of opleidingsniveau op het salaris is. Daarnaast worden demografische kenmerken gevraagd, zoals leeftijd, geslacht, woonplaats (provincie) et cetera.

Computable Career Guide

De resultaten van het functie- en salarisonderzoek binnen informatiemanagement verschijnen in de Computable Career Guide. Deze nieuwe jaargids van Computable omvat meerdere onderzoeken, bijvoorbeeld ook naar werkgevers (zowel ict-bedrijven als niet-ict organisaties) en ict-opleiders. De gids verschijnt op 15 juni 2018.

Meedoen?

Professionals kunnen deelnemen via deze website. De enquête duurt gemiddeld zes minuten en is geheel anoniem. Respondenten krijgen kosteloos het gehele onderzoeksrapport opgestuurd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Supply Value. Een adviesbureau uit Arnhem dat is gespecialiseerd in  Inkoop, Supply Chain en Informatiemanagement. Naast het functie- en salarisonderzoek naar professionals op het gebied van informatiemanagement, voert de organisatie daarom ook onderzoek uit onder professionals uit deze vakgebieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-27T10:21:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.