Managed hosting door True

Computable onderzoekt salaris in informatiemanagement

 

Computable gaat het salaris van professionals werkzaam in informatiemanagement onderzoeken. Dat doet het in samenwerking met Supply Value. De enquête kan tot en met 16 april ingevuld worden. De resultaten worden in de Computable Career Guide bekend gemaakt, een nieuwe jaargids die op 15 juni 2018 verschijnt. Deze Career Guide wordt uitgegeven in het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable.

Het functie- en salarisonderzoek voor het vakgebied informatiemanagement geeft inzicht in functiekenmerken en zoomt in op de arbeidsvoorwaarden per functie. Dit met het doel om het functielandschap binnen informatiemanagement in kaart te brengen.

In het onderzoek gaat er aandacht uit naar de vergelijking op het juiste functieniveau. De bevindingen maken inzichtelijk welke verschillende functietitels er allemaal zijn voor hun functie, of de arbeidsvoorwaarden matchen met andere professionals binnen dezelfde functie en wat de invloed van werkervaring of opleidingsniveau op het salaris is. Daarnaast worden demografische kenmerken gevraagd, zoals leeftijd, geslacht, woonplaats (provincie) et cetera.

Computable Career Guide

De resultaten van het functie- en salarisonderzoek binnen informatiemanagement verschijnen in de Computable Career Guide. Deze nieuwe jaargids van Computable omvat meerdere onderzoeken, bijvoorbeeld ook naar werkgevers (zowel ict-bedrijven als niet-ict organisaties) en ict-opleiders. De gids verschijnt op 15 juni 2018.

Meedoen?

Professionals kunnen deelnemen via deze website. De enquête duurt gemiddeld zes minuten en is geheel anoniem. Respondenten krijgen kosteloos het gehele onderzoeksrapport opgestuurd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Supply Value. Een adviesbureau uit Arnhem dat is gespecialiseerd in  Inkoop, Supply Chain en Informatiemanagement. Naast het functie- en salarisonderzoek naar professionals op het gebied van informatiemanagement, voert de organisatie daarom ook onderzoek uit onder professionals uit deze vakgebieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6326899). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.