Nieuwe algemeen directeur voor Experis Ciber

Tim Cobben volgt Barbera de Graaf op

Tim Cobben

Tim Cobben (45) is per direct benoemd tot managing director van Experis Ciber. Hiermee neemt hij de plaats in van de vertrekkende Barbera de Graaf, die verder gaat als vicepresident Sales Europe bij Right Management, onderdeel van ManpowerGroup.

Als nieuwe algemeen directeur wil Tim Cobben, met op zijn CV een master International Business, er voor zorgen dat Experis Ciber zich, naast detachering, meer richt op digitaliseringsprojecten vanuit een integrale it-aanpak. ‘Met de kennis, ervaring en trackrecord behoort dit bedrijf tot de top in een groot aantal SAP-domeinen. Daarnaast is het sterk in integraties met andere omgevingen, zoals low-code-platforms en ecm-omgevingen, en het beheer daarvan.'

Volgens Danny Spee, algemeen directeur Experis, heeft Cobben een brede ervaring in de it-consultancy, it-outsourcing en klantcontact-management. Hij acht hem daardoor in staat om Experis Ciber naar een hoger niveau te tillen en verdere professionalisering door te voeren.

Manpower

Experis Ciber is opgericht in 1996 en sinds juni 2016 onderdeel van Experis, dat weer onderdeel is van ManpowerGroup Nederland. Met 350 consultants realiseert Experis Ciber digitale transformaties voor organisaties, waarbij de focus ligt op it-advies, -implementaties en beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-16T17:36:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.