Investeerder Pyramid nieuwe eigenaar opleider Ormit

Bolster Investment Partners en TIIN Capital verkopen belang

TIIN Capital en Bolster Investment Partners hebben hun aandelen in Ormit verkocht aan een nieuwe aandeelhouder, te weten de Belgische investeringsgroep Pyramid. De opleider uit De Bilt zal als zelfstandig bedrijf binnen deze groep functioneren en met het extra kapitaal verder kunnen groeien. Het management van Ormit heeft naast Pyramid geïnvesteerd in de nieuwe groeiplannen en heeft een belang van 25 procent verworven. Pyramid staat onder leiding van het Gentse 3D-Investments en Bert Pauwels.

Bij het Biltse Ormit, dat tevens een vestiging in Brussel heeft, werken zo'n tweehonderd man. TIIN Capital verwierf in 2010 samen met Bolster Investment Partners en het management van de onderneming 100 procent van de aandelen in Ormit, dat toen onderdeel was van ict-dienstverlener Ordina. Het bedrijf claimt een toonaangevende positie te hebben verworven in de markt van talentmanagement en -werving in de Benelux.

Voor TIIN Capital is de Ormit-exit de laatste participatie uit het in 2010 gestarte TIIN Next Phase Fund. De investeringsmaatschappij start deze week met een nieuw fonds; die aankondiging vindt plaats in het kader van de Cyber Security Week 2018.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T18:24:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.