Aareon-directeur Holwerda kondigt vertrek aan

Met ingang van 1 januari 2019 neemt algemeen directeur Martin Holwerda afscheid van Aareon Nederland. Samen met Jeroen Kuiper vormde hij jarenlang de directie van de corporatieautomatiseerder uit Emmen. Holwerda is na zeventien jaar gewerkt te hebben bij eerst SG Automatisering en later Aareon toe aan iets nieuws.

Holwerda's besluit gaat vooraf aan de daadwerkelijke invulling van een nieuwe loopbaan. Hij zegt in een korte verklaring zich nog op verschillende opties te beraden.

Na zijn vertrek blijft de bedrijfsvoering van Aareon in de handen van de huidige directie en het managementteam. Wie dan de rol van algemeen directeur op zich neemt, is nog niet bekend.

Onder co-aanvoering van Holwerda groeide Aareon Nederland (voorheen SG Automatisering) de laatste jaren fors, mede door het binnenhalen van een aantal grote corporaties als nieuwe klanten voor het Tobias AX-platform. Daarnaast pleegde de automatiseerder diverse overnames, zoals Kalshoven, Square DMS en Facilitor.

Aareon Nederland maakt onderdeel uit van de Duitse automatiseerder Aareon Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-08T11:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.