Panenqa krijgt co-directeur

Wim Seebregts

Wim Seebregts (52) is per direct aangesteld als algemeen directeur bij Panenqa. Hij vervult die rol samen met Panenqa-oprichter Rob van de Sanden. Seebregts wordt verantwoordelijk voor de kennisontwikkeling van de medewerkers en gaat de partnerrelaties verder vormgeven. Sanden focust zich juist op sales, recruitment en marketing binnen de organisatie. Met het co-directeurschap wil de SAP-dienstverlener uit Den Bosch groeien.

Panenqa detacheert financiële professionals bij bedrijven die werken met SAP. Daarnaast optimaliseert het bedrijf de SAP-bedrijfsprocessen met zijn consultants. Het bedrijf heeft zo’n tien medewerkers in dienst, maar wil dit uitbreiden tot vijftig consultants.

Het bedrijf is opgericht door Rob van de Sanden. Hij blijft actief als algemeen directeur met een focus op sales, recruitment en marketing. Wim Seebregts voegt zich bij het managementteam. Hij heeft twintig jaar ervaring in de erp-dienstverlening, onder andere als eigenaar van Profource. Bij Panenqa richt hij zich op het aansturen en de kennisontwikkeling van de medewerkers en de organisatie (finance, juridisch, en personeelszaken). Daarnaast wil hij als kennispartner optreden bij opdrachtgevers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-10T13:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.