Linden-IT opent drie nieuwe vestigingen

Amsterdamse it-detacheerder opent vestigingen in Utrecht, Den Bosch en Den Haag

De Amsterdamse detacheerder en opleider van it-personeel, Linden-IT, opent op 10 november 2018 de deuren van drie nieuwe locaties. Het gaat om kantoren in Utrecht, Den Bosch en Den Haag. Het bedrijf dat zich specialiseert in detachering, opleidingen en trainingen (met name Microsoft-certificeringen) is in twee jaar tijd flink gegroeid. Het wil met die nieuwe vestigingen de groeiende vraag naar it-personeel via regionale contacten voortzetten.

Het in 2016 door de ict-veteranen Guido Vervelde, Cok Mudde en Gerbert Jan Valk gestarte bedrijf telt inmiddels tweehonderd ictérs. 'Met de opening van deze drie vestigingen verkleinen we letterlijk en figuurlijk de afstand tussen ons contact met it’ers en klanten. Zo kunnen we optimaal gebruikmaken van de voordelen van regionaal contact’, stelt Gerbert Jan Valk, algemeen directeur bij Linden-IT. Het bedrijf had tot nu toe één vestiging in Amsterdam.

Naast detachering levert het bedrijf ook it-professionals voor co-sourcing, it-projecten en consultancy. Valk: ‘Korte lijnen zijn belangrijk bij ict-diensten. Door regionaal te opereren, kunnen we adequaat optreden en risico’s vermijden. Hierdoor kan de bezettingsgraad op een helpdesk bijvoorbeeld beter gegarandeerd worden.’

De it'ers van de detacheerder en opleider zijn actief in heel Nederland en werken voor verschillende organisaties. De nieuwe locaties zijn gevestigd in kantoorgebouwen van bedrijfsverzamellocaties van HNK (Het Nieuwe Kantoor).

Over Linden-IT

Linden-IT is een detacheringsbedrijf voor support- en beheerprofessionals en richt zich onder meer op Microsoft-certificeringen. De it-detacheerder is in 2016 opgericht door Guido Vervelde, Cock Mudde en Gerbert Jan Valk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-07T08:30:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.