FC Twente biedt ontmoetingsplaats it’er en werkgever

Today&Beyond en Solar Team Twente bundelen krachten tijdens Joining Forces-event

Foto: Robert Hoetink / Shutterstock.

Twente wil het Silicon Valley van Nederland zijn. De regio moet daarom bij it- en tech-talenten op de kaart gezet worden. Om dit te realiseren, slaan Today&Beyond en Solar Team Twente de handen ineen. Zij organiseren het Joining Forces-evenement in het stadion van FC Twente om it’ers, zowel professionals als studenten, te laten zien wat het bedrijfsleven in de regio te bieden heeft. Dit met het doel om deelnemers met elkaar in contact te brengen.

Het evenement vindt plaat op 21 juni as in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente in Enschede, en bestaat uit twee onderdelen. De dag gaat van start met het Today&Beyond It&Tech Summit Twente. Hier verzorgen it- en techbedrijven uit Oost-Nederland keynotes en technische sessies. Dit is gericht op it-professionals, maar studenten zijn ook welkom.

In de middag organiseert Solar Team Twente het initiatief Fully Charged – Explore the Future Together. Met dit event brengt het team studenten van ROC van Twente, Saxion Hogeschool, Universiteit Twente in contact met regionale werkgevers. De dag wordt afgesloten met de onthulling van RED E, de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-24T11:07:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.