FC Twente biedt ontmoetingsplaats it’er en werkgever

Today&Beyond en Solar Team Twente bundelen krachten tijdens Joining Forces-event

Foto: Robert Hoetink / Shutterstock.

Twente wil het Silicon Valley van Nederland zijn. De regio moet daarom bij it- en tech-talenten op de kaart gezet worden. Om dit te realiseren, slaan Today&Beyond en Solar Team Twente de handen ineen. Zij organiseren het Joining Forces-evenement in het stadion van FC Twente om it’ers, zowel professionals als studenten, te laten zien wat het bedrijfsleven in de regio te bieden heeft. Dit met het doel om deelnemers met elkaar in contact te brengen.

Het evenement vindt plaat op 21 juni as in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente in Enschede, en bestaat uit twee onderdelen. De dag gaat van start met het Today&Beyond It&Tech Summit Twente. Hier verzorgen it- en techbedrijven uit Oost-Nederland keynotes en technische sessies. Dit is gericht op it-professionals, maar studenten zijn ook welkom.

In de middag organiseert Solar Team Twente het initiatief Fully Charged – Explore the Future Together. Met dit event brengt het team studenten van ROC van Twente, Saxion Hogeschool, Universiteit Twente in contact met regionale werkgevers. De dag wordt afgesloten met de onthulling van RED E, de nieuwste zonneauto van Solar Team Twente.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-24T11:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.