Orange introduceert lab voor co-innovatie rond hr

Werken

Op zijn jaarlijkse Business Summit in Parijs heeft Orange Business Services zijn HR Innovation Lab voorgesteld. Het is een denktank die anticipeert op de ontwikkelingen binnen human resources met de komst van nieuwe technologieën.

Grote en kleine bedrijven, zelfstandigen, startups en werknemers: de experimentele denktank moet iedereen die iets met hr doet, samenbrengen en zal zich bezighouden met de invloed van technologische innovaties, zoals 5G, ai en data-analyse en op de ontwikkelingen binnen human resources. Hierbij wordt ook gekeken naar hoe onze manier van werken, onze werknemerservaring en onze culturen zullen veranderen.

Academici, sociologen, deskundigen en onderzoekers van Orange Labs zullen zich buigen over trends op het gebied van de toekomst van werk, innovatiecultuur, aantrekkelijkheid van de werkgever, competentiemanagement, leerbedrijven, werknemerservaring en zelfs de maatschappelijke betrokkenheid binnen het bedrijf. Ook worden er de komende maanden webinars, ‘HR-circles’ en leerexpedities georganiseerd in Silicon Valley, Azië en Europa.

‘Met dit Lab ondersteunen wij zowel onze eigen werknemers tijdens de ontwikkeling van het werk en de werkomgeving als onze klanten tijdens de digitale transformatie’, zegt Mechtild Walser Ertel, executive vice president hr van Orange Business Services. ‘Dit Lab biedt de hr de geweldige kans om ideeën uit te wisselen en een blik in de toekomst te werpen, en er tegelijkertijd voor te waken dat het menselijke aspect altijd centraal blijft staan in onze besluitvorming. Zeker nu technologie zich in sneltreinvaart ontwikkelt.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-26T14:57:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.