Royal FloraHolland benoemt aparte cio

André van der Linden komt van de Rabobank

veiling

De directie van Royal FloraHolland benoemt de vijftigjarige André van der Linden (50) met ingang van 17 juni 2019 tot chief information officer (cio) en lid van het managementteam. Bij de bloemenveiling werd deze functie vervuld door Gerhard van der Bijl, in een dubbelrol samen met de functie van chief digital officer.

André van der Linden heeft 26 jaar bij de Rabobank gewerkt, waaronder in de internationale organisatie. In zijn laatste rol leidde hij de it-infrastructuuractiviteiten bij de bank. In zijn functie als cio bij Royal FloraHolland stuurt hij de it-organisatie aan.

De cio-rol lag eerder bij Gerard van der Bijl, samen met de rol van chief digital officer (cdo). Van der Bijl blijft cdo maar combineert deze functie nu met die van chief commercial officer. Van der Bijl houdt zich bij de bloemenveiling vooral bezig met een vergaande digitalisering van de bedrijfsprocessen en de inrichting van een digitale mondiale marktplaats van de sierteeltsector. Hij won in 2018 de Computable Award 'Cxo van het Jaar'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-08T14:20:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.