Nederlanders verwerven exclusieve Microsoft-status

Jeroen Leeflang, managing technical architect bij HSO, en Gertjan van der Linden, principal solution & technical architect bij Avanade, zijn door Microsoft uitgeroepen tot FastTrack Recognized Solution Architect 2020. De titel kent Microsoft toe aan 'oplossingsarchitecten' wereldwijd die complexe implementaties, in dit geval voor Dynamics 365, bij klanten doen en tijdens dit traject samenwerken met het FastTrack-team van Microsoft.

FastTrack recognized Solution Architects hebben hun kennis en kunde op het gebied van architectuur aangetoond in de oplossingen die zij voor klanten bouwen. Zij werken volgende de standaarden en best practices van Microsoft en ontwikkelen een complexe architectuur voor de klanten. Het implementatietraject doen ze in samenwerking met het Microsoft FastTrack-team, dat partners begeleidt bij grote en complexe implementaties.

Jeroen Leeflang (HSO) heeft zes jaar ervaring met Dynamics 365 Finance and Operations- en Dynamics erp-applicaties, is vijf jaar werkzaam als solution architect en heeft drie FastTrack-projecten gedraaid. Gertjan van der Linden (Avanade) krijgt deze erkenning omdat hij dertien jaar ervaring heeft met Dynamics 365. Hij werkt acht jaar als solution architect en heeft vier FastTrack-projecten gedaan.

De uitreiking van de titels vindt formeel plaats tijdens de virtual Microsoft Business Application Summit, op 6 mei. De titel is vrij exclusief: wereldwijd hebben nog geen veertig architecten deze status, van wie twee in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-16T13:16:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.