Cio-carrousel NN Group draait op volle toeren

Rob Visser volgt Amir Arooni op, Artie Debidien vervangt Candice Dillon

Rob Visser

Rob Visser (foto) volgt Amir Arooni op bij NN Group.

NN Group, moedermaatschappij van Nationale Nederlanden, heeft zowel nationaal als internationaal wijzigingen doorgevoerd in de cio-laag. Rob Visser volgt de eerder vertrokken Amir Arooni op en Artie Debidien neemt het stokje als cio NN internationaal over van Candice Dillon. Laatstgenoemde stapt over naar VodafoneZiggo, waar zij als it-directeur/cio aan de slag gaat.

Visser is nu nog cio bij de Italiaanse mobiele operator Windtre. Hij volgt per 1 oktober 2020 Amri Arooni als cio van de NN Group op. Arooni kondigde zijn vertrek al eerder aan en is inmiddels gestart als executive vicepresident en cio bij het Amerikaanse Discover Financial Services. Visser wordt verantwoordelijk voor alle nationale business units binnen de NN Group. Alle nationale cio's en ict-directeuren rapporteren aan Visser die binnenkort weer terugkeert van Italië naar Nederland.

Debidien vervangt Dillon

Artie Debidien en Candice Dillon

Artie Debidien (links) en Candice Dillon.

Internationaal wordt Artie Debidien de cio. Debidien, was de afgelopen tijd als zelfstandig adviseur actief en is ook lid van de hoofdjury van de Computable Awards 2020. Daarvoor was zij cio van NIBC Bank, waar ze voor de enterprise-transformatie de EZVN Manager of the Year Award in 2017 won. Daarvoor was Debidien verantwoordelijk voor de bouw en doorontwikkeling van Knab Bank als cio IT & Operations. Knab won hiermee Fintech of the Year Award in 2013. De NN-cio’s en -cdo’s van de verschillende Europese landen en Japan gaan aan haar rapporteren. Debidien rapporteert aan de ceo internationaal.

Candice Dillon maakt de overstap naar VodafoneZiggo. Ze wordt daar it/-irecteur/cio. Per 1 oktober start zij en na een overdrachtsperiode van een maand treedt zij vanaf 1 november officieel op als de nieuwe Nederlandse cio van VodafoneZiggo. Dillon won vorig jaar nog de Digital Leadership & Diversity Award van RightBrains, een prijs waar Computable mediapartner van is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-09T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.