Gebruikersgroep AWS organiseert eerste 'communitydag'

Op 27 oktober vindt de 'AWS Community Day Amsterdam 2020' online plaats, georganiseerd door de Nederlandse gebruikersvereniging (AWSug.nl). Naast chief technology officer (cto) Werner Vogels van Amazon Web Services (AWS) vertelt een aantal Nederlandse bedrijven, waaronder Aegon, over de ervaringen met het publieke-cloudplatform. Speciale aandacht is er voor hoe het bedrijf en gebruikers zijn geraakt door Covid-19 en hoe ze daar met AWS-technologie mee omgaan. De dag is voor elke geïnteresseerde gratis toegankelijk.

AWSug.nl, ruim drie jaar actief en zo'n drieduizend leden, wilde dit jaar naast de reguliere AWS Meetups groot uitpakken met een landelijk congres. Vanwege de coronacrisis wordt de eerste versie hiervan in virtuele vorm gehouden.

Cto Vogels zal in zijn presentatie ingaan op wat er momenteel gaande is bij zijn bedrijf en bij klanten. Kritisch AWS-volger Corey Quinn (The Duckbill Group) steekt zijn lezing in op de kostenbeheersing van het gebruik van het AWS-platform.

Anke Schlichting, de cto van verzekeraar Aegon, legt uit hoe haar bedrijf inzet op de cloud-transformatie naar het AWS-platform, wat dit oplost maar ook welke nieuwe vraagstukken er dan ontstaan. Andere Nederlandse cases zijn van Postnl en digitaal marketingbureau Bynder. 

Verder zijn er tal van breakoutsessies en is er een afsluitende paneldiscussie.

Interesse in het evenement?

Meld je aan via awscommunityday.nl voor 27 oktober aanstaande. Indien de dag zelf niet past, dan kan na registratie achteraf op een ander moment de inhoud nog worden herbekeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-22T14:50:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.