Servicenow kiest Van Tiggelen als directeur Nederland

Jean Pierre van Tiggelen is aangesteld als directeur Nederland bij Servicenow. In die rol is hij verantwoordelijk voor de sales, marktbenadering en business development voor de Nederlandse markt. De topman komt over van Oracle, waar hij bijna tien jaar in dienst was.

Van Tiggelen leverde eind vorig jaar zijn personeelspas van Oracle in. Hij vervulde bij de it-leverancier diverse managementrollen voor de EMEA-regio, waarin de laatste jaren als hoofd voor Oracle Cloud. Nu maakt hij de overstap naar de Amerikaanse softwareleverancier Servicenow, waar hij is aangesteld als directeur Nederland. Op LinkedIn meldt Van Tiggelen dat hij ernaar uitkijkt de organisatie te laten groeien.

Servicenow Nederland stond tussen 2017 en begin 2020 onder leiding van Wytze Rijkmans. Die vertrok in februari naar Tanium om de rol van Benelux-directeur te vervullen. Bij Servicenow werd hij opgevolgd door Andre Hoekzema, voormalig Benelux-directeur bij Google Cloud. Hij heeft eind vorig jaar de organisatie verlaten en Van Tiggelen is zijn opvolger. In België en Luxemburg staat Steven Moerman sinds 2019 aan het hoofd van de organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-05T11:28:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.