Mark Beunk nieuwe man bij Kaspersky Benelux

Kaspersky stelt Mark Beunk aan als algemeen directeur voor de regio's Scandinavië en Benelux. Het afgelopen jaar was hij actief als hoofd van de afdeling zakelijke klanten in genoemde regio's. De nieuwe topman volgt Martijn van Lom op, die vorige week zijn vertrek bekendmaakte.

Beunk is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de activiteiten van Kaspersky in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Hij krijgt de opdracht om Kaspersky’s aanwezigheid in Scandinavië uit te bouwen en een grotere voetafdruk voor het enterprise-segment binnen de Benelux realiseren. Verder is het aan hem om strategische partners te werven voor de portfolio's Threat Intelligence, Industrial Cyber Security en Security Awareness. 

Ook moet Beunk het bestaande productaanbod breder inzetbaar maken voor meerdere doelgroepen. Dit wil hij realiseren door het aanbod voor de doelgroepen (mkb, enterprise of consument) beter op elkaar aan te sluiten. 

De topman trad in 2017 in dienst bij Kaspersky als hoofd channelmanager voor Benelux en Scandinavië  en groeide vorig jaar door tot hoofd van de tak voor zakelijke klanten voor diezelfde regio's. Daarvoor bekleedde hij managementrollen bij Carbon Black (channelmanager), Arrow ECS (business development manager) en Promise Technology (verkoopmanager EMEA-regio).

Beunk is de opvolger van Martijn van Lom, die na tien jaar de organisatie heeft verlaten voor een nieuwe uitdaging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-13T11:01:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.