Bob van Heyningen leidt Ricoh Nederland

Ricoh Nederland stelt Bob van Heyningen (59) aan als algemeen directeur. Hij volgt Paul Nanninga op, die doorgroeit binnen de internationale organisatie. Nanninga wordt algemeen directeur van Ricoh Global Services.

Onder leiding van Van Heyningen wil Ricoh Nederland zich verder profileren als een technologiebedrijf dat medewerkers helpt bij hun werk en de onderlinge samenwerking. De topman moet duurzame groei realiseren en de winstgevendheid van de Nederlandse tak uit Den Bosch vergroten. Ook moet hij het bedrijf door de coronacrisis leiden.

Van Heyningen is sinds 2015 in dienst bij het techbedrijf als financieel directeur. In die rol was hij verantwoordelijk voor finance en facility management. Daarnaast bekleedde hij sinds 2018 de functie van regionaal financieel directeur bij Ricoh Europa.

De topman neemt het stokje over van Paul Nanninga. Die was sinds begin 2019 aangesteld als directeur en heeft naar eigen zeggen een belangrijke rol gespeeld om deze organisatie te versterken. In zijn nieuwe functie wordt Nanninga wereldwijd verantwoordelijk voor Ricoh Global Services.

Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio. Het bedrijf is actief in meer dan tweehonderd landen en regio's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-21T11:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.