QuandaGo kiest Derk-Jan Brand als directeur

Derk-Jan Brand gaat aan de slag als algemeen directeur voor QuandaGo. Hij komt over van Pegasystems, waar hij actief was als algemeen directeur voor de Benelux en Scandinavië. Met de aanstelling is het directieteam van de specialist in digitale klantervaringen compleet.

Brand vervulde de afgelopen acht jaar managementfuncties in sales en operations bij Pegasystems, waarna hij opklom tot directeur voor de Benelux-regio en Scandinavië. Daarvoor bekleedde hij managementposities bij Adobe, IBM en Filenet.

Nu maakt Brand de overstap naar QuandaGo. Als directeur moet hij enerzijds het bedrijf sneller laten innoveren en anderzijds de businessontwikkeling en internationale groeiplannen versneld uitvoeren.

Compleet directieteam

QuandaGo heeft dit jaar hard gewerkt aan een nieuw directieteam. Zo werd in januari al een aantal directieleden aangesteld. Pete Wermter is actief als chief marketing officer (cmo) en Michel van Roon bekleedt de functie van chief customer officer (cco). Daarnaast startte Rene Matla eerder dit jaar als chief product officer (cpo).

Met de benoeming van Brand is het executive boardteam van QuandaGo naar eigen zeggen compleet. Hiermee wil het bedrijf de toekomstige groei en internationale uitbreiding naar markten in Europa, Azië en Noord-Amerika realiseren.

QuandaGo, onderdeel van de internationale Vanad Group, is gespecialiseerd in digitale klantervaringen en beschikt naast het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel over locaties in Den Bosch, Utrecht, San Francisco en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-08T10:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.