Fontys en ACA IT-Solutions sluiten educatiepact

Geert Rademakers (links, directeur ACA IT-Solutions) en Frens Vonken (rechts, directeur Fontys Hogeschool ICT) ondertekenen het convenant.

Fontys Hogeschool ICT en ACA IT-Solutions zijn een vierjarige verbintenis aangegaan. Als onderdeel hiervan gaan de hogeschool en de Eindhovense it-dienstverlener gezamenlijk projecten en onderzoeken opzetten. Doel is studenten beter voor te bereiden op het latere werken in de beroepspraktijk.

De samenwerking is een onderdeel van het 'Partner in Education'-programma van Fontys Hogeschool ICT. De school wil door samen te werken met partners uit het bedrijfsleven ict-onderwijs bieden dat beter aansluit op de praktijk.

Volgens Geert Rademakers, directeur van ACA-IT-Solutions is het belangrijk om de samenwerking op te zoeken, in de it-branche en in de regio Eindhoven. 'Het bevordert de groei van ons allen. De studenten dagen ons uit met hun frisse blik en inzet van nieuwe technieken en het helpt hen de stap te maken naar het bedrijfsleven.' Naast het gezamenlijk opzetten van projecten en onderzoeken kunnen Fontys-studenten stage lopen bij ACA. 

Eerder dit jaar liep er een gemeenschappelijk onderzoek waarbij een groep Fontys-studenten samen met cybersecurityspecialisten van ACA IT-Solutions de impact van open source intelligence (osint) op de cyberveiligheid van organisaties in kaart brachten.

Geert Rademakers (directeur ACA IT-Solutions) en Frens Vonken (directeur Fontys Hogeschool ICT) ondertekenden het convenant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-27T12:10:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.