Macaw en Transform Data starten samenwerking

samenwerking

Ict-dienstverlener Macaw en ict-reseller Transform Data International uit Maastricht starten een samenwerking om de Office 365-adoptiegraad te verhogen. Hiervoor integreren zij Outlook en MS Office met Office 365 en SharePoint.

Macaw wil de adoptiegraad van Office 365-toepassingen verbeteren. Om dit te bereiken, koos het voor Custodian van Repstor. Die leverancier van ecm-producten wordt in Europa vertegenwoordigd door Transform Data.

Via de samenwerking tussen Macaw en Transform Data worden Outlook en MS Office met Office 365 en SharePoint geïntegreerd. Deze integratie stelt eindgebruikers in staat om op maat ingerichte SharePoint-omgevingen aan te bieden en om projecten en document intensieve processen te automatiseren. Bovendien moet de inrichting en het beheer van SharePoint vereenvoudigd worden.

Macaw en Transform Data

Ict-dienstverlener Macaw ontwerpt, bouwt en beheert digitale oplossingen voor mobiel, online, kantoor en thuis. Het beschikt over 230 medewerkers, verspreid over kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Vilnius (Litouwen).

Ict-reseller Transform Data International uit Maastricht versterkt met haar oplossingen de adoptie van onder meer Office 365 en SharePoint. Het focust zich op de zakelijke en financiële dienstverleners, advocatenkantoren en juridische afdelingen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-24T10:42:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.