Tijd dringt voor Channel Awards-voordrachten

Aanmelden mogelijk tot en met 14 mei 2017

Channelweb telt af. Nog dertien dagen en dan sluit het aanmeldproces om resellers, leveranciers en distributeurs voor te dragen voor de Channel Awards 2017. Tot nu toe hebben we ruim honderd voordrachten binnen. Populaire categorieën zijn ‘Specialized Reseller of the Year’, ‘Best Vertical Channel Approach of the Year’ en ‘Outstanding Channel Program of the Year’. Het voordragen van kandidaten kan tot en met 14 mei.

De Channel Awards biedt een uitgelezen kans om samen te komen, te netwerken én belangrijke partners, programma’s en persoonlijkheden binnen de branche te bekronen met verschillende prijzen. Het is dan ook het jaarlijkse feest der erkenning. De uitreiking van de Channel Awards vindt begin december plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.

Aandragen voor nominaties

Distributeurs, leveranciers en persoonlijkheden zijn tot en met 14 mei voor te dragen via de nominatiemodule. Het aandragen van je favoriete wederverkoper, persoon, leverancier, distributeur of partnerprogramma doe je via een beknopte, maar sterke onderbouwing. Hieruit moet blijken waarom deze persoon of organisatie in de afgelopen twaalf maanden is opgevallen. Dit bepaalt namelijk mede de kans op een officiële nominatie. Het gaat er hierbij om dat de kandidaat of partij in kwestie een succesvolle, innovatieve of bijzondere prestatie heeft geleverd.

Channel Awards 2016

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-01T15:43:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.