Centralpoint opent nieuw kantoor met een knal

Centralpoint Amstelveen kantoor opening

Opening van nieuw kantoor Centralpoint in Amstelveen

Centralpoint heeft afgelopen 2 mei met een bulderende confettikanon de opening laten verrichten van de nieuwe kantoorlocatie door de burgemeester van Amstelveen. De hardwaredienstverlener was uit zijn jasje gegroeid in de oude locatie aan de Biesbosch in Amstelveen. Het vernieuwde Beneluxgebouw biedt volop ruimte voor verdere groei.

De afgelopen jaren is Centralpoint fors gegroeid, zowel in omzet als in medewerkers. In de nieuwe vestiging aan de Van Heuven Goedhartlaan 121 gaan de honderd medewerkers op één ruime vloer werken. Op deze nieuwe locatie beschikt het bedrijf over tweeduizend vierkante meter kantoorruimte - met mogelijkheden voor klantsessies en trainingen - en een magazijnruimte.

Bij de opening van het kantoor in het Beneluxgebouw waren bijna tweehonderd vertegenwoordigers van klanten, leveranciers en fabrikanten aanwezig én de burgemeester van Amstelveen, Mirjam van ’t Veld. Zij opende officieel de nieuwe kantoorlocatie met een luide knal die symbool stond voor de explosieve groei die Centralpoint doormaakt en nog hoopt door te maken.

In plaats van bloemen of geschenken heeft Centralpoint aanwezigen gevraagd een bijdrage over te maken aan de Linda Foundation, een fonds voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Dat leverde zevenduizend euro op.

  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-04T15:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.