Jury aan zet bij Channel Awards 2017

Nominatiemodule voordrachten gesloten

Winnaars Channel Awards 2016

De juryleden van de Channel Awards buigen zich vanaf vandaag over de ingezonden nominaties voor de Channel Awards. De nominatiemodule voor voordrachten is sinds zondagavond 21 mei officieel gesloten.

De juryleden geven hun oordeel op basis van hun specialisme. En op basis van de organisatie waarvoor zij werken, krijgen zij voordrachten uit specifieke categorieën voorgeschoteld. Zo beoordelen eindgebruikers de resellers, resellers de distributeurs en resellers en distributeurs samen de fabrikanten. Ook zijn er twee aparte jurygroepen voor channelprojecten en bedrijven in specifieke verticale markten.

De jury beoordeelt alle voordrachten individueel en voorziet ze van een cijfer. De top vijf hoogste gemiddelden per categorie worden genomineerd voor de Channel Awards 2017.

De award-show biedt een uitgelezen kans om samen te komen, te netwerken én belangrijke partners, programma’s en persoonlijkheden binnen de branche te bekronen met uiteenlopende prijzen. Het is dan ook het jaarlijkse feest der erkenning. De uitreiking van de Channel Awards vindt begin december plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-22T15:29:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.