Arcta Group start partnerschap met Pragma

samenwerking

Arcta Group uit Hilvarenbeek gaat in de Benelux de On Key-oplossing van Pragma leveren. Daarvoor hebben de partijen een samenwerkingsovereenkomst getekend. Pragma uit Afrika levert enterprise asset management-oplossingen en beschikt over een Europees kantoor in Nederland.

Pragma is in 1990 in Zuid-Afrika opgericht. Het opende januari dit jaar haar eerste Europese kantoor in het Nederlandse Maarssen, waar vanuit de Europese markt wordt bediend. Het bedrijf heeft in totaal 580 medewerkers, verspreid over Afrika, Europa (Maarssen) en Latijns-Amerika. Om projecten in de Benelux te stimuleren, tekent het een partnerschap met het Nederlandse Arcta Group. Die gaat onder andere de On Key-oplossing aanbieden.

‘De Nederlandse economie heeft bewezen veerkrachtig te zijn en heeft een enorme groei in het afgelopen jaar gezien. Wij zijn van mening dat Nederland ons een mooie gelegenheid biedt om ons wereldwijde bereik te verstevigen’, zegt Henk Wynjeterp, regional manager Europe bij Pragma.

Arcta Group

Arcta Group is in 2016 opgericht door Donald Houben. Vanuit het kantoor in Hilvarenbeek maakt het bedrijf ‘organisaties bewust van hun onbenutte potentieel en de mogelijkheden voor de toekomst op gebied van business en it’. Daarvoor biedt het onder andere de S-ray Scan (i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam) en Rootstock (ontwikkeld op het Salesforce-platform).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-06T14:45:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.