Visma reikt Partner Awards 2020 uit

eServiceware prolongeert titel, Databas valt 3x in de prijzen

Dit artikel delen:
Visma Partner Awards 2020

Host van het event Ben van der Burg met Petra de Mol van eServiceware

Donderdag 11 februari 2021 vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards via een live televisieuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam. De titel Partner van het jaar werd geprolongeerd door eServiceware uit Rotterdam, die ook de award voor Visma.net ERP-Partner van het jaar in de wacht sleepte. Databas viel maar liefst driemaal in de prijzen. Naast de award voor Customer Success Partner van het jaar gingen ook de awards voor Consultant en Accountmanager van het jaar naar respectievelijk Eric Hulshof en Tim Nobel van deze Amsterdamse Visma-partner. ICS-Vertex ontving de award voor ISV-partner van het jaar.

Het event werd online bijgewoond door alle partnerbedrijven en Visma-medewerkers. Host van het event was Ben van der Burg, oud-topschaatser en tegenwoordig onder meer actief als presentator bij BNR Nieuwsradio.

Gezamenlijk succes vieren

Richard Scheper, managing director van Visma Software, opende het event met een terugblik op 2020. ‘We zijn vooral trots op het sterk toegenomen aantal klanten dat met onze cloudoplossingen is gestart, van zzp’ers tot mkb- en grootzakelijke bedrijven en accountantskantoren. Die snelle groei hebben we door onze partners kunnen realiseren. Stuk voor stuk zijn zij specialisten in een bepaalde sector of op een bepaald procesgebied. De combinatie van hun specialisme en kennis en onze flexibele en betrouwbare financiële ‘engines’ levert een geweldige propositie en waarde voor klanten op. Dit event dient dan ook vooral om onze waardering voor al onze partners uit te spreken en om ons gezamenlijk succes te vieren!’

Commercieel directeur Ivo Bodenstaff zette de verdere uitbouw van de koers naar de cloud uiteen en regiodirecteur Benelux John Reynders gaf een update over de groei van Visma in Nederland en de toegevoegde waarde voor klanten van de gebundelde krachten van al deze zusterbedrijven.

Winnaars

De race om de Visma Partner van het jaar Award ging tussen AccountOne, Databas en eServiceware. Laatstgenoemde werd de winnaar, voor het tweede jaar op rij. Deze Visma-partner heeft de verwachtingen voor 2020 meer dan waargemaakt en veel new business gegenereerd, onder meer in de hospitalitybranche en onder online dienstverleners.

Alle drie de genomineerden in de categorie Customer Success Partner van het jaar, Databas, Arch-IT en eServiceware, waren goede kanshebbers. Bij deze prijs wordt onder meer gekeken naar pNPS, klantloyaliteit en kennisniveau van de consultants. Databas scoorde overall het beste op deze en overige criteria en mocht de award in ontvangst nemen.

De genomineerden Arch-IT, Databas en eServiceware zijn allemaal succesvol met cloudsoftware Visma.net ERP. Uitbreiding van het klantenbestand met mooie nieuwe namen en de sterkste groei zorgde ervoor dat eServiceware de award, evenals vorig jaar, mee naar huis mocht nemen.

Tim Nobel van Databas werd uitgeroepen tot Accountmanager van het jaar. Naast mooie nieuwe implementaties in onder meer de cultuursector veroverde Tim de gele trui tijdens de zogenaamde partnersalesweken en was hij zeer actief op social media en de klantcommunity.

De derde prijs van de middag voor Databas: de award voor Consultant van het jaar ging naar Eric Hulshof van deze organisatie. Hulshof werd vooral geroemd om de manier waarop hij klanten echt vooruithelpt, stimuleert tot vernieuwing waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Ook werd hij vele malen beloond met kudo’s voor zijn waardevolle bijdragen aan de Visma.net ERP Community.

ICS-Vertex werd verkozen tot ISV-partner van het jaar. Deze integratiepartner richt zich op digitalisering van logistieke processen door barcodescanning en verzendlabels en past daarbij de nieuwste technieken toe binnen de api’s van Visma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-12T09:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.