NextFence behaalt Microsoft Security Silver-status

Dit artikel delen:

NextFence, specialist in het automatiseren van security op basis van Microsoft Sentinel, heeft in het eerste halfjaar van zijn bestaan direct de Microsoft Silver Partner-status in security behaald. Microsoft Sentinel is één van de snelst groeiende producten van Microsoft met het doel om de securitymarkt verder te veroveren. NextFence laat hiermee zien dat het over ruime expertise op het gebied van security en de onderliggende Microsoft-securityproducten beschikt.

Alleen bedrijven die hebben aangetoond geavanceerde kennis en ervaring te hebben op het gebied van informatiebeveiliging, identity en access management, werkplekbeveiliging en bescherming tegen cybersecurity-aanvallen komen in aanmerking voor de Silver security Partner-status. Cybersecurity-aanvallen worden steeds meer geautomatiseerd. NextFence meent dat dit ook moet gelden voor de respons, omdat alleen menselijke interventie niet meer volstaat. Dit doet NextFence met behulp van security orchestration, automation and response (soar) in Microsoft Sentinel.

‘Met één druk op de knop zijn wij in staat om Microsoft Sentinel volledig gestandaardiseerd te implementeren en onderhouden’, zegt Tristan van Onselen, managing partner bij NextFence. ‘Doordat we techniek hebben geautomatiseerd, verlagen wij de gemiddelde doorlooptijd van enkele maanden naar dagen. Zo ben je sneller beschermd tegen hedendaagse cybersecurity-aanvallen en haal je het maximale uit de oplossing.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-17T16:24:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.