CA World - CA zoekt naar klanten in het MKB

Softwareleverancier CA wil zaken doen met klanten van het midden- en kleinbedrijf. De nieuwe SaaS-oplossingen van de leverancier zijn interessant voor deze bedrijven, zegt Benelux-directeur Bennie Peleman.

Met de drie aangekondigde producten die beschikbaar zijn als software-as-a-service (SaaS) mikt softwareleverancier CA op het midden- en kleinbedrijf. Benelux-directeur Bennie Peleman wil de top 200 bedrijven in Nederland bedienen.

Peleman kan niet zeggen hoe groot de bedrijven zijn waarmee CA zaken gaat doen. Het gaat om bedrijven die de producten van de leverancier gebruiken om bedrijfskritische applicaties te ondersteunen. "Dat kunnen bedrijven van een paar medewerkers zijn. Het zijn wel bedrijven met een grote omzet", zegt Benelux-directeur.

Partners

Om zaken te kunnen doen met het midden- en kleinbedrijf werkt de softwareleverancier samen met een groot aantal partners. Sander Treur van Odysseus ziet als partner van CA kansen. "De on-demand oplossing van project- en portfolio management tool Clarity PPM is interessant voor het midden- en kleinbedrijf. Maar kan ook gebruikt worden bij grote tijdelijke projecten en programma's." Treur denkt dat Clarity PPM on-demand ingezet kan worden voor bedrijven met honderd werknemers of meer.

CA richtte zich de afgelopen jaren vooral op het behouden van bestaande klanten. De softwareleverancier had een slecht imago. De top 23 bedrijven zijn benaderd door CA, de overige klanten worden bediend door partners. Volgens Peleman is het nu tijd om nieuwe klanten te werven. Dat wil hij doen via partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T09:48:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.