Ictivity koopt Outdare om cloud-CRM

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Ict-dienstenbedrijf Ictivity neemt alle activiteiten van Outdare Internet Services over. Die onderneming levert onder meer open source clouddiensten op het gebied van customer relationship management (crm), document management systems (dms) en enterprise content management (ecm). De twee bedrijven werken al langere tijd samen.

Door de overname haalt Ictivity kennis van SugarCRM, Knowledgetree en O3 Spaces in huis. Dat zijn cloudproducten voor achtereenvolgens crm, dms en ecm. Met deze expertise hoopt de onderneming zijn open source werkzaamheden te verbreden. Het gaat dan om het adviseren, implementeren en ondersteunen van open source applicaties gebaseerd op php, Java en Ruby.

Ictivity zet de activiteiten van Outdare Internet Services voort in de nieuwe besloten vennootschap Outdare BV. Het is niet bekend hoeveel geld met de overname is gemoeid.

Ictvity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Er werken ongeveer honderd medewerkers. Het bedrijf levert adviesdiensten, trainingen, beheerdiensten en detacheert ict'ers. Outdare Internet Services houdt kantoor in Rotterdam en telt negen medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi om te zien dat Ictivity steeds meer Open Source gaat doen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-29T16:36:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.