Cordys helpt Fujitsu met cloudplatform

man cloud laptop kantoor

Automatiseerder Fujitsu heeft softwareleverancier Cordys uit Putten aangetrokken om zijn cloud computing-platform vorm te geven. De business process management-software van Cordys stelt Fujitsu in staat een integratie-, proces- en applicatieplatform te bieden aan klanten en onafhankelijke softwareleveranciers. Dit gebeurt binnen de wereldwijde cloudinfrastructuur van Fujitsu.

Cordys en Fujitsu hebben een strategische oem-overeenkomst gesloten. Die geeft Fujitsu het recht om de Cordys-producten te verkopen en te distribueren. Dat kan zowel via de clouddatacenters van Fujitsu, als lokaal geïnstalleerd. Zo ondersteunt de oem-overeenkomst hybride scenario's waarbij lokale it-omgevingen verbonden worden met de cloud.

Hoogwaardig

Fujitsu wil via de samenwerking met Cordys klanten hoogwaardige standaard clouddiensten op afroep kunnen aanbieden die het gewone infrastructuurniveau overstijgen. Het bedrijf start later dit jaar met zijn zogeheten PaaS (platform as a service) op basis van de Cordys-software. Dat gebeurt vanuit zes wereldwijde datacenters.

In Nederland sloot begin vorig jaar woningbouwautomatiseerder Nccw reeds een cloudovereenkomst met Cordys. Het bedrijf zette samen met de softwareleverancier een cloud computing-platform op met een business process management-laag. Via dit vastgoedplatform kunnen corporaties hun processen vanuit meerdere systemen via webservices in één gebruikersinterface afhandelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-15T07:46:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.