Logica en Beeline koppelen cloudsysteem aan HR

Ict-dienstverlener Logica en softwareleverancier Beeline hebben samen een Europees cloudsysteem ontwikkeld voor de optimalisatie van de inkoop- en managementprocessen op het gebied van tijdelijke arbeid. Logica heeft een geïntegreerd hr-systeem ontwikkeld dat werkt met Beelines Vendor Management Systeem. Het geïntegreerde systeem heet Flexible Workforce Management en is gemaakt om bedrijven te ondersteunen bij de inkoop en het managen van tijdelijke arbeidskrachten in Europa.

Het Flexible Workforce Management-systeem werkt als software as a service via de cloud. Het systeem waarop de software draait wordt beheerd door Beeline. Klanten worden hierop aangesloten.

‘Door deze samenwerking zijn we in staat het systeem dat Logica en Beeline leveren, te integreren met de hr-dienstverlening van bedrijven', zegt Michiel Struijk, vice president Outsourcing Services bij Logica Benelux. ‘Hierdoor wordt het proces van het inhuren van tijdelijke arbeid geoptimaliseerd. Dit is erg breed: van de selectie van de kandidaten tot de daadwerkelijke inhuur en de indiensttreding van de tijdelijke medewerkers, alles wordt ondersteund door het nieuwe systeem. Ook de facturatie van de leverancier van de betreffende kandidaat bij het bedrijf wordt ondersteund door Flexible Workforce Management. Samen met de technologie van Beeline hebben we daarnaast de administratieve kant beperkt weten te houden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-22T11:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.