ICT-dienstverleners Itium ICT en Fictive fuseren

De Amsterdamse ict-dienstverleners Itium ICT en Fictive zijn gefuseerd. Beide bedrijven werkten al sinds 2009 intensief met elkaar en hebben definitief besloten om samen te gaan. De naam van het fusiebedrijf is Itium ICT. Het bedrijf levert werkplek- en clouddiensten aan zakelijke dienstverleners met één tot honderdvijftig werkplekken in de Randstad. Itium ICT is gespecialiseerd in Microsoft Office 365. Er werken vijftien man.

Het nieuwe Itium ICT houdt kantoor op de Westermarkt in Amsterdam. Binnen het directieteam is Mark Philips verantwoordelijk voor financiën, verkoop en marketing, terwijl Dennis Feiken het it-team aanstuurt en de verantwoordelijkheid draagt voor projecten en personeelszaken.

Het nieuwe Itium ICT beheert meer dan duizend werkplekken en gebruikers van Office 365. Tot de klantenkring behoren onder andere advocatenkantoren en bedrijven in de creatieve sector.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-14T16:56:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.