VC&C investeert in New Day at Work

Werkplek

Investeerder Value Creation and Company (VC&C) verstrekt groeikapitaal aan New Day at Work uit Bunschoten. Dit bedrijf, opgericht in 2010 door Hans de Graaf en Erik Nicolai, ontwikkelt Workspace 365: een online werkplek in de cloud, gebaseerd op Office 365. New Day at Work wil met behulp van het groeikapitaal van VC&C internationaal doorbreken. Er is niet bekend gemaakt hoe groot het investeringsbedrag is.

New Day at Work lanceerde de eerste versie van zijn online werkplek in 2011. In 2012 nam het bedrijf de beslissing om klanten niet meer direct aan te sluiten, maar dit via partners te laten doen: ict-dienstverleners die al Office 365 aanbieden. KPN wil bijvoorbeeld een eigen Workspace 365 voor zijn klanten en wederverkopers gaan aanbiedenresellers. Met het geld, de kennis en ervaring en het netwerk van VC&C wil New Day at Work ook buiten Nederland groeien.  

Volgens New Day at Work creëert Workspace 365 door de gebruiksvriendelijke interface meer structuur en eenvoud dan Office 365 en verhoogt het daarmee de productiviteit voor medewerkers. Het beheren en creëren van documenten en e-mail in de browser is via elk apparaat mogelijk. Daarnaast kunnen middels de app store extra apps, zoals voor klantbeheer, kilometer- en urenregistratie, offertes en facturatie en projectmanagement, worden besteld die geïntegreerd zijn in Workspace 365. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om e-mail en documenten direct te linken aan een relatie of een project, aldus het bedrijf.

VC&C

Value Creation and Company (VC&C) werd opgericht in 2005 door de managing partners Jos Bourgonje en Aldebert Wiersinga. Beiden eerst actief als ondernemers en tegenwoordig als investeerders in innovatieve technologiebedrijven. Vorig jaar verstrekte VC&C nog groeikapitaal aan het bedrijf E-bon uit Amsterdam, een verkoper van online cadeaubonnen aan webshops, en Carerix, een Delftse leverancier van software voor de ondersteuning van werving en detachering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed product en goede mannen; voorbeeld van het creëren van een win win-situatie.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-26T15:07:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.