Fujifilm verlengt ICT-contract met Valid

Fujifilm Europa heeft zijn contract met ict-dienstverlener Valid met 5,5 jaar verlengd. De ict-dienstverlener levert tot 1 januari 2021 beheer- en supportdiensten voor de Europese tak van het concern. Het contract omvat omvat server-, netwerk- en storagebeheer, local support, applicatiemanagement en de inrichting van een meertalige Europese servicedesk voor de ondersteuning van ongeveer 1500 gebruikers binnen Europa.

Daarnaast zal de dienstverlener in de nieuwe overeenkomst server-, netwerk- en storagebeheer en local support voor de Fujifilm locaties in Duitsland verzorgen. De eerdere overeenkomst stamt uit 2007. 

In Tilburg bevindt zich één van de grootste productielocaties van Fujifilm wereldwijd. Vanuit deze vestiging vindt onderzoek, productie en distributie plaats van grafische en fotografische materialen voor de Europese markt, het Midden-Oosten en Afrika. Het gaat om producten voor de zorg, chemische industrie, grafische sector, elektronische materialen, optica, registrerende media, film, en fotografische technologieën.

Valid

Ict-dienstverlener Valid telt driehonderd man die actief zijn bij verschillende middelgrote en grote bedrijven en organisaties. Het aanbod van ict-diensten bestaat uit ict-infrastructuur- en cloud-diensten en dienstverlening rondom bedrijfsapplicaties en business intelligence-oplossingen. Het bedrijf heeft regiokantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-13T10:22:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.