ReasonNet en Innvolve in on-premise private cloud

Cloud

Leverancier van hosting- en housing-diensten ReasonNet gaat samen met detacheerder Innvolve IT Specialisten on-premise private cloud leveren. ReasonNet gaat de back-up en disaster recovery voor klanten verzorgen en Innvolve neemt op zijn beurt de cloud-configuratie en applicatie delivery voor zijn rekening.

ReasonNet is leverancier van cloud-oplossingen en Innvolve levert professionals op detacheringsbasis en oplossingen, zoals hybride cloud, Citrix en Splunk. De partijen zijn partners van elkaar en breiden hun samenwerking uit met een nieuwe cloud-oplossing: de on-premise private cloud.

Deze samenwerking moet klanten ontzorgen op het gebied van de hybride cloud. Reasonnet levert hierbij back-up en disaster recovery vanuit zijn beveiligde netwerk en datacenters, Innvolve draagt zorg voor de cloud-configuratie en application delivery.

Innvolve is enthousiast over de manier waarop ReasonNet de cloud-omgeving heeft gerealiseerd. De omgeving is namelijk gebouwd op de infrastructuur van VCE en het beschikt over een beveiligd netwerk en alle certificeringen. De detacheerder kijkt er naar uit om zijn toegevoegde waarde boven op deze cloud te leveren door de eindklant te bedienen met kennis en expertise. ReasonNet heeft op zijn beurt gekozen om de samenwerking met Innvolve aan te gaan, omdat de detacheerder volgens hen de professionals in huis heeft, die het verschil maken tussen goed en bijna-goed. Hiermee heeft ReasonNet, naar eigen zeggen, ook een partner die begrijpt hoe je uitdagingen aanvliegt en oplost.

Business X-Factor

De samenwerking is gevierd in het bijzijn van professionals en het management. Daarnaast was ook Henkjan Smits, van Business X-Factor, aanwezig. Hij heeft vanuit zijn bedrijf begeleiding gegeven aan het bij elkaar brengen en inspireren van de samenwerking tussen ReasonNet en Innvolve.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-30T10:20:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.