Ordina en T-Systems sluiten pact in Benelux

Ordina en T-Systems kondigen een coalitie in de Benelux aan. Hierbij wordt de industriespecifieke kennis van Ordina samengevoegd met de cloud- en infrastructuurdiensten van T-Systems. Dit doen de ict-dienstverleners om een totaalportfolio van cloud-, werkplek-, en applicatiediensten te bieden.

Via de samenwerking krijgt Ordina toegang tot de twin-core datacenters, cloud-ecosystemen en netwerkdiensten van T-Systems. Dat bedrijf maakt op zijn beurt gebruik van Ordina’s kennis van lokale bedrijfsprocessen en de service-integratie en applicatiemanagement-diensten. Bovendien gaat Ordina de hosting van zijn clouddiensten in de Benelux uitbesteden aan T-Systems.

Stépan Breedveld, ceo van Ordina: ‘De samenwerking met T-Systems biedt onze klanten een hogere business continuïteit en een daling in operationele it-kosten. Bovendien kunnen wij onze klanten gericht helpen met het moderniseren en digitaliseren van hun bedrijfsvoering.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T10:41:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.