Randstad gaat volledig naar cloud met AWS

Uitzendorganisatie Randstad Group kiest voor Amazon Web Services. Met deze keuze wil het bedrijf efficiënter worden en de infrastructuur verbeteren om een stap te zetten in hun digitale visie. Het traject naar deze keuze toe gaat ciso Martijn Nykerk presenteren tijdens Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017.

Randstad gaat al zijn internationale datacenters naar AWS migreren. In 2016 koos de uitzendorganisatie voor ict-dienstverlener BT voor de bouw van een nieuwe infrastructuur. Hiervoor gaat de dienstverlener de it-infrastructuur, die momenteel behuisd zijn bij regionale aanbieders, consolideren. In totaal wordt de infrastructuur van dertig afdelingen, die diensten leveren aan veertig wereldwijd opererende bedrijven samengevoegd.

De organisatie heeft al een aantal operationele bedrijven succesvol op AWS draaien. De volgende stap is om alle operationele bedrijven naar AWS te migreren. Naast het aansporen van digitale innovatie, maakt de overstap naar AWS het voor Randstad mogelijk om flexibeler te worden en tegelijk kosten te reduceren.

De stap naar AWS

Martijn Nykerk, ciso voor Randstad Global IT Solutions gaat woensdag 1 november van 15:00 tot 15:45 tijdens de vakbeurs Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo deze business case presenteren. Hij zal de voorbereiding en de stappen die gezet werden naar deze strategie uitleggen tijdens zijn sessie. 

Inschrijven voor de gecombineerde vakbeurs Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en de sessie van Randstad is na registratie gratis. Meer informatie over het programma en tickets zijn hier verkrijgbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Naast het aansporen van digitale innovatie, maakt de overstap naar AWS het voor Randstad mogelijk om flexibeler te worden en tegelijk kosten te reduceren."

Mag aangevuld worden met: Als je dat vergelijkt met het platform dat zij 5 jaar geleden aangeschaft hebben met de technieken van 5 jaar geleden.

Je zou het niet verwachten maar ook op infrastructuur niveau gaan de ontwikkelingen door.

Eigen hosting infrastructure kost minder omdat tegenwoordig gewoon dezelfde technieken gebruikt worden als voor de public cloud. Dus komt je leverancier met een SAN of NAS aanzetten? Draai om en loop weg.

Beheer de je natuurlijk niet zelf. Als klant merk je er niets van.
De kosten zijn ook veel inzichtelijker en minder variabel.
Er zijn letterlijk tools om je kosten inzichtelijk te krijgen voor je public cloud! Hoe ingewikkeld kun je een dienst maken?

Anyway, over een paar jaar lezen we dat ze hun eigen infra hebben omdat het beter presteert, voordeliger is, veiliger en beter beheersbaar.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-29T10:12:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.