Wie zijn de belangrijkste cloudspelers in Nederland?

Computable zoekt beste cloudconsultants, IaaS-en PaaS-leveranciers

Cloudonderzoek

In het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable gaat de ict-vaktitel op zoek naar de beste IaaS-en PaaS-leveranciers en de consultants die het beste over de cloud adviseren. Computable doet dit onderzoek samen met Binx.io, onderdeel van de Xebia Groep. De lijstjes worden 6 april 2018 gepubliceerd in magazine nummer 3 en zijn onderdeel van het dossier ‘Everything as a service’. Dit deel van het onderzoek loopt tot en met zondag 11 maart 2018.

In het Computable Cloud50-onderzoek stellen we dus op basis van drie categorieën (IaaS, PaaS en cloud consultancy) een top vijftig samen. Binx.io en Computable hebben op de drie deelgebieden een lijst met spelers voorgeselecteerd waaruit spelers gekozen kunnen worden waarvan een oplossing of advies in de organisatie wordt ingezet. Deze lijst is niet compleet, partijen die niet op de lijst staan kunnen wel gewoon gekozen worden en kunnen dus meedoen aan het onderzoek. Deelnemers kunnen hiervoor de open tekstveld-suggesties gebruiken. Het onderzoek is kort en duurt maximaal twee minuten.

Computable roept alle ict’ers in de Nederlandse markt op om uiterlijk 11 maart 2018 deel te nemen aan het onderzoek. Zodoende kunnen we op 6 april 2018 een waardevolle lijst presenteren met de belangrijkste cloudspelers. Om het rapport met de uitslagen gratis te ontvangen, kunnen deelnemers in het onderzoek hun gegevens achterlaten. In het dossier ‘Everything as a service’ van Computable nummer 3 zullen alle lijstjes gepubliceerd worden. Aansluitend zal dit ook online gebeuren.

Doe nu mee aan het Computable Cloud50-onderzoek!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-14T10:21:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.