SAP en IBM breiden samenwerking uit

SAP en IBM brengen een nieuwe private editie van het SAP Cloud platform uit, dat draait op het IBM Cloud platform. Dit maakten beide partijen bekend tijdens de SAP Sapphire conferentie in het Amerikaanse Orlando. Het betreft een uitbreiding op een samenwerking die inmiddels al 46 jaar stand houdt.

De nieuwe private editie helpt klanten in sterk gereguleerde industrieën zakelijke applicaties te moderniseren en nieuwe zakelijke applicaties te bouwen op de cloud, zonder hierbij de risico’s omtrent beveiliging in gevaar te brengen.

Uitbreiding van de samenwerking met SAP is volgens IBM een belangrijk onderdeel van IBM´s cloud strategie, waar klanten een ruim aanbod op het gebied van publieke, private en on-premise inzet van SAP applicaties wordt geboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-07T11:46:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.