KPN, Cisco en Microsoft combineren diensten

Betreft netwerk-, ict-, en security-oplossingen

Telecomaanbieder KPN biedt zakelijke klanten de keuze om verschillende diensten met elkaar te combineren. Onder de noemer ‘smart combinations’ kiezen bedrijven combinaties van netwerk-, ict- en security-diensten die volledig op elkaar zijn afgestemd.

De gecombineerde diensten worden gefaseerd geïntroduceerd. In 2019 worden Cloud Communications, Secure Networking en Connected Workplace geïntroduceerd. KPN ontwikkelt de smart combinations samen met Cisco en Microsoft, op basis van hun gestandaardiseerde oplossingen. Het gaat om cloudcommunicatie, veilige netwerken en werkplekbeheer.

Wat betreft cloudcommunicatie biedt de telecomaanbieder oplossingen voor vast bellen en mobiel bellen, en internet. De netwerkdiensten zijn bedoeld voor organisaties die binnen en tussen hun kantoren flexibele, veilige en betrouwbare dataverbindingen wensen. Hierbij gaat het om sd-wan en sd-lan. Bij werkplekbeheer staat de samenwerking tussen medewerkers centraal.

Bouwstenen

KPN is naar eigen zeggen de eerste in de Nederlandse zakelijke markt die zo’n combi van diensten aanbiedt. ‘De klant hoeft niet alles wat beschikbaar is af te nemen, maar kiest de bouwstenen die hij nodig heeft, waarmee vervolgens de infrastructuur wordt opgezet’, aldus de onderneming.

Smart combinations krijgt overigens een eigen servicedesk. Hiermee wil KPN meer zicht krijgen op wat de klant nodig heeft. De onderneming stelt ten slotte dat door de nieuwe diensten bedrijven goedkoper uit zijn. Door meer samenwerking wat betreft functionaliteiten, dalen de kosten, luidt de uitleg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-12T10:17:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.