Randstad en PostNL delen ‘lessons learned’ uit cloud

Cloud

Randstad rondde onlangs een vierjarige cloudtransitie af die gezien wordt als één van de grootste transities van een bedrijf naar de publieke cloud tot nu toe. Ook PostNL koos voor een ‘all cloud’-aanpak om sneller te kunnen innoveren, de bedrijfsvoering te verbeteren en meer grip te krijgen op ict-kosten en beheer. Meer weten? Kom naar Infosecurity, Data & Cloud Expo op 30 en 31 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens de komende editie van de ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo vertellen de betrokken partijen hoe die trajecten verliepen en welke lessen ze uit deze grote cloudmigraties hebben getrokken.

Uitzendorganisatie Randstad zette samen met verschillende partners, waaronder Tata Consultancy Services (TCS), Cisco, BT en Amazon Web Sevices (AWS), 925 applicaties, systemen en de fysieke infrastructuur uit vijftig verschillende datacenters over naar een nieuwe cloud-omgeving

Joep Schellekes, wereldwijd verantwoordelijk voor de oplevering van cloud, infra en apps, deelt in zijn presentatie: ‘Randstad’s bold move to the cloud’ hoe die enorme klus is geklaard. Schrijf je gratis in voor een beursticket en toegang tot deze presentatie.

PostNL rondde afgelopen zomer de overstap naar een volledige cloud-omgeving af. Er zijn ruim 450 applicaties gemigreerd en de achterliggende ict-architectuur is gewijzigd. ‘Naast migratie van infrastructuur heeft PostNL software moeten aanpassen en stukken functionaliteit moeten verleggen. Ook vond er gelijktijdig een schoning van applicaties plaats’, vertelt cio Marcel Krom.

Schrijf je hier in voor de presentatie: Post NL deelt lessen uit 'all cloud-strategie'.  

Wil je meer weten over VMware, Cloud Foundation en de route naar de hybride cloud? Bezoek dan de sessie van Robert Cranendonk en Menno Glissenaark van Redlogic.

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Op 30 en 31 oktober 2019 zijn de Jaarbeurshallen het decor van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security, cloud en data. Het centrale thema dit jaar is Artificial Future.

Naast de beurzen met exposanten die hun nieuwste producten en diensten tonen is er ook een uitgebreid seminarprogramma en de mogelijkheid om te netwerken.

Registreer nu voor gratis beurstickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en toegang tot gratis seminars. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-10T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.