Techone neemt Protagonist over

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, neemt hostingprovider Protagonist over. Ondersteund door investeerder Nedvest wil het Rotterdamse Techone uitgroeien tot een leidende Nederlandse onderneming in deze sectoren. De overnamehonger beperkt zich niet tot haar stadsgenoot Protagonist. Meerdere acquisities liggen in het verschiet.

Techone ontzorgt mkb-organisaties op het vlak van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Protagonist biedt verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Het bedrijf is in 1999 in de slaapkamer van een studentenflat opgericht. De eerste klant was Vara-dj en consumentenwaakhond Felix Meurders. 

De onderneming heeft bijna zevenduizend klanten waaronder Ajax, Heras, KLM en Reumafonds. Ze beheert meer dan 20.000 geregistreerde domeinen. De directie van Protagonist blijft actief en gaat zich richten op het verbreden van haar dienstverlening. Capitalmind heeft Protagonist ondersteund bij het verkoopproces. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-13T15:44:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.