Ook De Hosting Makelaar in handen van TWS

Handen

Total Webhosting Solutions (TWS) koopt De Hosting Makelaar (DHM) van Loyals (merkcommunicatie) uit Mijdrecht. Het conglomeraat uit Blaricum, waar investeringsmaatschappij Strikwerda Investments achter zit, voegt DHM samen met het Haarlemse RealHosting.

Het snel groeiende TWS richt zich op kleinere bedrijven met webhosting, domeinregistratie en clouddiensten. RealHosting, een van de vele bedrijven die onder de paraplu van TWS vallen, is gespecialiseerd in reseller hosting. Bediend worden vooral digitale agentschappen.  

Volgens Pim Effting, directeur RealHosting, hebben deze creatieve bureaus geen zin in gedoe met back-ups of trage websites. Ze laten dat werk liever over aan gespecialiseerde hostingbedrijven. Ook het overgenomen DHM faciliteert een groot aantal van dergelijke bureaus, niet alleen klanten van Loyals maar ook van andere bureaus.  

Naast TWS kent Strikwerda Investments nog Total Specific Hosting (TSH) dat de grotere bedrijven bedient.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-21T09:57:00.000Z Alfred Monterie