Oud-Ctac-baas Hilgerdenaar leidt Tilaa

Bossche vps-aanbieder kiest ict-veteraan om ambities waar te maken

Henny Hilgerdenaar werkte van 1994 tot eind 2021 bij Ctac.

Henny Hilgerdenaar, tot oktober 2021 topman bij automatiseerder Ctac in Den Bosch, is deze maand begonnen als algemeen directeur bij Tilaa. Dit eveneens Bossche bedrijf levert sinds 2009 cloudhosting-diensten en heeft grote ambities, meldt de kersverse ceo.

Hilgerdenaar legde afgelopen najaar zijn functie als algemeen directeur van Ctac neer en trad er terug als statutair bestuurder. Hij werkte er sinds 1994 en leidde het bedrijf de afgelopen tien jaar. Onder zijn leiding groeide de Bossche onderneming uit van een specialist op het gebied van enterprise resource planning (erp)-software tot een meer generieke it-dienstverlener. Pieter-Paul Saasen volgde hem op als algemeen directeur.

Ambities

Tilaa heeft Hilgerdenaar aangetrokken om de ambities waar te maken. 'Het is een mooie dag', schrijft de Brabander op LinkedIn, naar aanleiding van zijn nieuwe aanstelling. Het is de bedoeling dat het aanbod van diensten de komende tijd wordt uitgebreid en dat het bedrijf 'een van Europa's meest gewaardeerde cloudproviders wordt', aldus Hilgerdenaar.

Tilaa heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op virtual private servers (vps), beschikbaar via zijn infrastructure-as-a-service (iaas)-platform. Naar eigen zeggen kunnen organisaties met dit cross-cloud-platform bouwen en schalen met behoud van prestaties. Onder meer gemeente Amsterdam, de Europese ruimtevaartorganisatie Esa en school-ict-bedrijf Heutink ICT zijn klant van Tilaa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-06T10:10:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.